Linna Trade

TUOTTEET

Sorvit, Knuth machinetools ja Weyrauch

KNUTH Metallisorvit

 

Saksalainen Knuth machinetools on yksi Euroopan suurimmista metallintyöstökone valmistajista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1923. Knuth sorvit on suunniteltu 100% Knuthin tehtailla Saksassa. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Kaikki sorvit ovat vakiona varusteltu hyvin mm. digitaaliset näyttölaitteet, istukat, työkalunpitimet, voitelut, tuet, valaisin, konejalusta jne. Kaikki mallit on varustettu vaihde laatikolla ja ovat ratasvetoisia, rattaat on valmistettu Cr-Ni teräksestä, jotka on karkaistu, tarkkuushiottu ja öljy kylvyssä. Kaikki mallit on rakennettu yksiosaiseen jykevään värinättömään valurautarunkoon, johteet ja laakerit on karkaistu ja tarkkuushiottu. Koneet ovat tarkkoja, luotettavia ja soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai tuotanto käyttöön. Ohittamaton hinta laatu. Knuth sorvit ovat turvallinen hankinta, koska tehdas ja me takaamme kaikki elinkaaripalvelut, tuen ja varaosien nopean toimituksen. Hinnat alkaen 4900,00 € / Alv 0%, pyydä tarjous!  Esittelyssä alla kaksi eniten myytyä mallia, runsas valikoima muita malleja kuvastossa.

 

 

Kaikki sorvimallit lataa kuvaston sivut 126-147 tästä    Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä Valmistajan kotisivu

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä PYYDÄ TARJOUS!

 

BASIC 170 SUPER

RUNSAASTI VARUSTELTU TARKKA VAKAA

SORVI SUURELLA KÄRKIVÄLILLÄ

 

Kärkiväli 1000 mm

X-akseli 170 mm

Pyörintähalkaisija johteiden päällä 330 mm

Karaporaus 38 mm

Vakaa valurauta runko, karalaatikon hammastangot on karkaistu ja hiottu, max. kara-nopeus 2000 rpm, hiotut ja karkaistut tupla johteet, kaikki säädettävissä.

Toimitukseen sisältyy:

3-akselin digitaaliset näyttölaitteet, 3-leuka istukka Ø 160 mm, 4-leukaistukka Ø 200 mm, laippa Ø 280 mm, pikavaihto teränpitimet WE, WED 20100, kiinteä ja liikkuva tuki, takaseinän suoja, kara suoja, jarrupoljin, konejalusta, valaisin, kärki, työkalut ja käyttöohje Englanniksi.

Kone soveltuu, koulutus- ja kunnossapito käyttöön.

 

5900,00 € / Alv 0%, vap. tilaajalla Suomessa  lisätetoja tästä

V-TURN 410

 

 

KNUTHIN ENITEN MYYTY MALLI SOPII MYÖS TUOTANTOKÄYTTÖÖN

Tarkkuutta täydentävät laajat lisävarusteet ja vakio leikkuunopeus

 

Kärkiväli 1000 mm

X-akseli 210 mm

Pyörintähalkaisija johteiden päällä 380 mm

Karaporaus 52 mm

Vakio nopeus: karan nopeus sopeutuu automaattisesti muuttuvaan kappaleen halkaisijaan - vakio leikkuunopeus sorvaustyökalulla varmistaa erinomaiset sorvaustulokset laadulla, joka on verrattavissa CNC-sorviin. Massiivinen yksiosainen vakaa valurauta runko. Leveät, karkaistut, pitkäikäiset ja hiotut johteet. Suuret karalaakerit ja tarkka istukka takaavat erinomaisen samankeskisyyden. Karalaatikon hammastangot ja akselit on karkaistu ja hiottu. 5,5 kW moottori, portaaton nopeuden säätö 30 - 550 ja 50 - 3000 rpm, integroitu keskusvoitelu, 3-akselinen digitaalinen paikoituslaite integroidulla karanopeuden näytöllä.

Toimitukseen sisältyy:

3-akselin digitaaliset näyttölaitteet, 4-leuka istukka Ø 250 mm, laippa Ø 350 mm, pikavaihto teränpitimet WB, WED 25120, kiinteä ja liikkuva tuki, jäähdytysjärjestelmä, kelkan pysäytys / mikrometrinen, lastukaukalo, takaseinän suoja, kara suoja, kelkan suoja, jarrupoljin, konejalusta, valaisin, kärki, työkalut, kierremitta ja käyttöohje Englanniksi.

Kone soveltuu, koulutus-, kunnossapito- ja kevyeen tuotantokäyttöön.

 

12900,00 € / Alv 0%, vap. tilaajalla Suomessa  lisätetoja tästä

 

____________________________________________________________________________________________________________________________

 

WEYRACH sorvit

 

 

Saksalainen vuonna 1958 perustettu WEYRAUCH valmistaa huppulaadukkaita ja tarkkoja koneita kaikkein vaativimmille asiakkaille. Valikoimissa manuaali- ja opetettavat sorvit. Koneet valmistetaan 100% Saksassa parhaista komponenteista. Vankka luotettava rakenne, helppokäyttöisiä ja turva standardit CE normien mukaisesti. Katso tuotteet tästä.   Käännös sorvin ominaisuuksista tästä  alk. 29000 € / Alv 0%, vap. tilaajalla Suomessa.