Linna Trade

Sorvit

KNUTH Metallisorvit

 

Saksalainen KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin.

KNUTH Sorvit valmistetaan Saksassa tai KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön. Hinnat alkaen 5290,00 €

 

Lataa kuvasto hintoineen tästä    Valmistajan kotisivu Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

 

 

 

AVIA Metallisorvit

 

Tehdas AVIA S.A perustettiin vuonna 1902 ja on yksi vanhimmista Puolan teollisuuslaitoksista. Viimeiset 50 vuotta AVIA on ollut yksi Puolan johtavista korkealaatuisten työstökoneiden valmistajista. Nykyään brändi on laajalti tunnustettu Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa on yli 4000 asennusta. State-of-art. laatua järkihintaan. Tehdas tarjoaa laajan valikoiman pystykaraisia ​​työstökeskuksia, manuaali- ja vinojohteisia CNC-sorveja, CNC- ja manuaalisia jyrsinkoneita sekä myös kuularuuveja.

 

Valmistus ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Uusia työstökoneita suunnittelee tehtaan oma tuotekehitysosasto. Ainutlaatuinen yhdistelmä korkeasti koulutettuja nuoria insinöörejä ja erittäin kokeneita suunnittelijoita, jotka ovat olleet AVIA: n palveluksessa monta vuotta, varmistavat, että tutkimus- ja kehittämisprosessilla on erityinen ”ympäristö”. Mallit tehdään CAM, CAD tietokonejärjestelmien avulla.

 

Yrityksen tavoitteena ei ole vain kehittää uusimpia koneita ja toimittaa ne asiakkaalle, vaan myös tarjota koulutusta, huolto- ja kunnossapitotukea sekä varaosien saatavuutta vuosien ajan koneen myynnin jälkeen. Kaikki kriittiset tuotantoprosessit tehdään Varsovan tuotantolaitoksessa. rungon valut, karojen työstö, kuularuuvit ym, siksi tehdas on varma, että tarjotut tuotteet valmistetaan direktiivien ja standardien mukaisesti.

 

Koneiden laatu ja toimivuus varmistetaan tekemällä Jokaiselle koneelle lukuisia hyväksyntä testejä, ajo- ja työstötestejä ennen koneen lähettämistä asiakkaalle. Jokainen kone toimitetaan asiakkaalle konekortilla. Tämä on laadunvalvontatodistus, joka sisältää kaikki koneen testien tulokset. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tarkastaa koneensa kokoonpanoprosessin aikana sekä suorittaa erityisiä työstötestejä.

 

AVIA:n Yleissorvit ovat erittäin vakaita, moderneja, mutkattomia ja turvallisia käyttää. Valikoimissa on CNC-ohjaus, sykliohjaus tai manuaalinen ohjaus. Tällaiset sorvit ovat käyttökelpoisia missä tahansa valmistusyrityksessä, erityisesti silloin, kun erityistä huomiota kiinnitetään yksittäisen, pienten sarjojen tai lyhyen työkappaleiden valmistusajankohtaan ja kustannuksiin ilman, että on laadittava täydellinen käsittelytekniikka ja CNC-ohjelmat. HInnat alkaen 24000,00 € sis. kuljetuksen, katso esimerkki paketti hinta tästä Ohjaukset, manuaali, Heidenhain TNC 620 Pilot.   Valmistajan kotisivu

 

AVIA sorvi E-TURN 40

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

AVIA sorvi LZ-202

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

katso esimerkki paketti hinta tästä

 

MCM Metallisorvit

 

MCM-sorvit ovat koneita, jotka yhdistävät mekaanisen tehokkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Valmistuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti yksityiskohtiin, koneen suunnitteluun ja äärimmäiseen tarkkuuteen. MCM-sorvit valmistetaan kokonaan Italiassa. Sorvit on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa, ensin analysoiden asiakkaiden tarpeet ja valmistettu sitten todellisten tarpeiden mukaan. Yrityksellä on dokumentoitu laatujärjestelmä UNI EN ISO 9001/2008: n mukaisesti. MCM sorvit sopivat jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön. Koneita on myyty laajalti ympäri maailmaa ja useilla yrityksillä on useampi kone käytössä, mikä kertoo asiakas tyytyväisyydestä. Alk. 22000 € Valmistajan kotisivu

 

MCM sorvi Handy

Katso esite

Katso esite

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

MCM sorvi TC

Katso esite

Katso esite

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

MCM sorvi Heavy

Katso esite

Katso esite

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

MCM sorvi Heavy plus

Katso esite

Katso esite

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä