Linna Trade

Hiomakoneet


KNUTH hiomakoneet

 

Saksalainen KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin.

KNUTH hiomakoneet valmistetaan KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan useaan kertaan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön.  

 

Lataa kuvasto sivut 254-283 tästä    Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä Valmistajan kotisivu

 

DSB 300 D is shown

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NEBES penkki- ja nauhahiomakoneet

Nebes on Italialainen vuonna 1960 toimintansa aloittanut yritys. Tuotteet on tarkoitettu teolliseen ammattikäyttöön, ne ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita. Valmistajan mukaan Nebesin valmistamissa koneissa on 60% pienempi värinä kuin valtaosassa muissa markkinoilla olevissa koneissa. Tehdas myöntää 3, 5 jopa 10-vuoden takuita koneilleen. Tehdas voi myös korjata Nebes tuotteet uuden veroiseksi.

Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluvat , vannesahat, penkkihiomakoneet, yhdistelmäkoneet, kiillotuskoneet, nauhahiomakoneet ja pölynpoistojärjestelmät! Hinnat ovat edullisia, hyvin kilpailukykyisä, loistava hinta laatu. Pyydä tarjous!

Katso tuotteet tästä   Lataa katalogi tästä