Linna Trade

Koneistuskeskukset

AVIA koneistuskeskukset

 

 

Tehdas AVIA S.A perustettiin vuonna 1902 ja on yksi vanhimmista Puolan teollisuuslaitoksista. Viimeiset 50 vuotta AVIA on ollut yksi Puolan johtavista korkealaatuisten työstökoneiden valmistajista. Nykyään brändi on laajalti tunnustettu Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa on yli 4000 asennusta. State-of-art. laatua järkihintaan.

 

Tehdas tarjoaa laajan valikoiman pystykaraisia ​​työstökeskuksia, manuaali- ja vinojohteisia CNC-sorveja, CNC- ja manuaalisia jyrsinkoneita sekä myös kuularuuveja.

 

Valmistus ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Uusia työstökoneita suunnittelee tehtaan oma tuotekehitysosasto. Ainutlaatuinen yhdistelmä korkeasti koulutettuja nuoria insinöörejä ja erittäin kokeneita suunnittelijoita, jotka ovat olleet AVIA: n palveluksessa monta vuotta, varmistavat, että tutkimus- ja kehittämisprosessilla on erityinen ”ympäristö”. Mallit tehdään CAM, CAD tietokonejärjestelmien avulla.

 

Yrityksen tavoitteena ei ole vain kehittää uusimpia koneita ja toimittaa ne asiakkaalle, vaan myös tarjota koulutusta, huolto- ja kunnossapitotukea sekä varaosien saatavuutta vuosien ajan koneen myynnin jälkeen. Kaikki kriittiset tuotantoprosessit tehdään Varsovan tuotantolaitoksessa. rungon valut, karojen työstö, kuularuuvit ym, siksi tehdas on varma, että tarjotut tuotteet valmistetaan direktiivien ja standardien mukaisesti.

 

Koneiden laatu ja toimivuus varmistetaan tekemällä Jokaiselle koneelle lukuisia hyväksyntä testejä, ajo- ja työstötestejä ennen koneen lähettämistä asiakkaalle. Jokainen kone toimitetaan asiakkaalle konekortilla. Tämä on laadunvalvontatodistus, joka sisältää kaikki koneen testien tulokset. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tarkastaa koneensa kokoonpanoprosessin aikana sekä suorittaa erityisiä työstötestejä.

 

5-AKSELISET TYÖSTÖKESKUKSET

 

AVIA:n 5-akseliset UUDEN SUKUPOLVEN työstökeskukset erittäin tehokkaita jyrsinkeskuksia, jotka mahdollistavat työkappaleiden monipuolisen työstämisen 5-akselilla samanaikaisesti. Niille on ominaista myös työstön joustavuus ja tehokkuus. Työkappaleen valmistusjakso on paljon lyhyempi verrattuna 3-akselisiin koneisiin. Valmistelu- ja asennusajat lyhenevät huomattavasti, kun koneistustarkkuus kasvaa vaaditun toiminnan pienenemisen ja tarpeettomien asetusten vähentämisen seurauksena. Avia tarjoaa kaksi kinemaattista järjestelmää, joissa on kallistettava pää (B-akseli) ja pyörivä pöytä tai 2-akselinen pyörivä kallistuspöytä (A- ja C-akseli) - vaatimusten mukaan. Ohjaus HEIDENHAIN iTNC 530 HSCI, optiona (SIEMENS 840D SL 19″TFT X-5 malliin) Järkevästi hinnoiteltu!

 

PYSTYKARAISET TYÖSTÖKESKUKSET

 

AVIA:n pystykaraiset työstökeskukset ovat moderneja, dynaamisia koneita, joiden korkean vakauden ansiosta voidaan tarkkuus koneistaa monipuolisesti eri kovuisia materiaaleja. Moderni ja kestävä muotoilu, servo ohjaimet ja johtavat CNC kontrollit kuuluvat VMC mallien vakio-ominaisuuksiin. Eri nopeuksilla ja ominaisuuksilla varustettuja karoja, lisävarusteet ja automaatioratkaisut lisäävät koneiden tehokkuutta. Ohjaus HEIDENHAIN iTNC 530 HSCI 19” TFT, optio SIEMENS SINUMERIK 840D-SL 19” TFT Järkevästi hinnoiteltu! Lataa esite Valmistajan kotisivu