Linna Trade

Kevenninvarret

Yhdensuuntaisuusvarrella varustettujen keventimien erityispiirteenä on hyvin kevyt paikoitettavuus ja karan liikuteltavuus. Käyttö on vaivatonta ja miellyttävää, ne nopeuttavat merkittävästi työskentelyä ja parantavat esim. ruuvaamisen laatua. Ne parantavat ergonomiaa vähentämällä käteen kohdistuvaa kuormitusta ja siten ennalta ehkäisevät pitkäaikaisen toistuvan kuormituksen aiheuttamia rasitusvammoja, mikä edesauttaa myös tuottavuuden parantumista.

POWERTOOLS

Ruotsalainen Powertools valmistaa paineilmasylinterillä kevennetyn keventimen. Ratkaisun ansiosta karaa siirrettäessä ei tule liike vastusta. Malli SB 850 on markkinoiden "herkimmin" käytettävä kevennin, joka on suositeltava kun esim. ruuvataan pieniä ruuveja tai kierteitetään pieniä kierteitä. Myös kaikki Powertools kierteityskoneiden varret voidaan myydä keventiminä.

Italialainen Volymec valmistaa laajan valikoiman työkalukeventimiä. Valmistajan keventimiä voidaan käyttää mm. eletronisien- ja pneumaattisien ruuvaimien, hiomakoneiden, pop niittikoneiden, porakoneiden, monitorien, hitsaiskoneiden ym. keventämiseen. Valmistajalla on kattava valikoima sovitus osia valmiina. Kevenmissä on optiona myös lukitus, jonka ansiosta varsi voidaan lukita haluttuun kohtaan. Tutustu tuotteisiin http://www.easyarm.it/eng/index.php Lataa katalogi tästä

Ruotsalainen Smart Motion valmistaa markkinoiden laajimman valikoiman mm. ruuvaimille ja kierteityskoneille tarkoitettuja keventimiä, keventimet voidaan valmistaa myös tilaajan toiveiden mukaan. Keventimiin on saatavana monipuolinen valikoima lisäosia ja ominaisuuksia.

Powertools työkalukevennin SB 850

Yhdensuuntaisuusvarsi, paineilmatoimisella kevennyksen säädöllä. Kevennys voidaan säätää optimaaliseksi jokaisen eri työkalun painon mukaan, liikevastus ei kasva siirrettäessä ja työkalu pysyy aina halutussa noutokohdassa.

  • max vääntömomentti 20nm
  • tolpan korkeus 455mm
  • moottorinpidike
  • työkalun max halkaisija 40mm
  • optiona 55mm työkalunpidin
  • max työkalun paino 3kg
  • ulottuma.Rmax 825mm
  • pystysuunnassa max 480mm

Smart Motion työkalukevennin PA-25

PA-25 keventimen kanssa sopivat käytettäväksi pienet ruuvinvääntimet, kierteityskoneet sekä muut työkalut joita käytetään pystysuorassa.

Keventimeen on saatavilla kolmea erilaista työkalun kiinnitystä, mistä johtuen valtaosaa markkinoilla olevista vääntimistä ym. voidaan käyttää tämän keventimen kanssa. Kevennin voidaan erilaisten kiinnitysosien avulla kiinnittää kiinteästi, pöytään, seinään tai pylvääseen.

PA2 kevennintä on saatavilla kahdella eri ulottumalla, mikä tekee keventimen räätälöinnistä työpisteelle entistä helpomman. Keventimen kaikki kolme työkalun kiinnitystä ovat vaihdettavissa pikavaihdolla, joten erilaisten ruuvaimien ym. vaihto keventimeen on nopeaa ja joustavaa.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 25 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 2,5 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: 650/800 mm
Mi­ni­mi etäi­syys tol­pas­ta: 400/500 mm
Vaa­ka­var­ren siir­to­va­ra py­sy­tol­pas­sa 100 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Pys­ty­suo­ra

Smart Motion työkalukevennin PA-75

Tukevarakenteinen työkalukevennin PA-75 on suunniteltu käytettäväksi isojen ruuvinvääntimien ja kierteityskoneitten kanssa. Keventimen kevennyskyky on maksimi 10kg on toteutettu kaasujousilla ja se kestää vääntömomenttia 70Nm asti.

Tähän keventimeen on saatavana työkalunpitimet kiinteisiin asennuksiin, sekä pyörivä työkalunpidin, mikä mahdollistaa esim. kulmavääntimien kiinnityksen keventimeen. Laajan työkalupidin valikoiman ansiosta valtaosaa markkinoilla olevista vääntimistä ym. voidaan käyttää tämän keventimen kanssa.

PA-75 kevennin voidaan erilaisten kiinnitysosien avulla kiinnittää kiinteästi, pöytään, seinään tai pylvääseen. PA-75 kevennintä on saatavilla kahdella eri ulottumalla, mikä tekee keventimen räätälöinnistä työpisteelle entistä helpomman.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 70 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 10 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: 950/1100 mm
Mi­ni­mi etäi­syys tol­pas­ta: 500/600 mm
Vaa­ka­var­ren siir­to­va­ra py­sy­tol­pas­sa 100 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Pys­ty­suo­ra

Smart Motion työkalukevennin PS-25

PS-25 työkalukevennintä voidaan käyttää useiden erilaisten vääntimien ja työkalujen kanssa, esimerkiksi, ruuvinvääntimien, naulapyssyjen, niitaus- ja annostelukoneitten kanssa.

PS-25 keventimen kevennyskapasiteetti on 2,5 kg ja maksimi vääntömomentti 20 Nm mikä kattaa useimmat kokoonpanossa käytettävät työkalut. Keventimellä on laaja työskentelyalue, laaja valikoima työkalun pitimiä pysty- ja vaakasuoraan kiinnitykseen. Kevennin voidaan erilaisten kiinnitysosien avulla kiinnittää kiinteästi, pöytään, seinään tai pylvääseen.

PS-25 kevennintä on saatavilla kahdella eri ulottumalla, mikä tekee keventimen räätälöinnistä työpisteelle entistä helpomman. Kevennys on toteutettu vietereillä.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 25 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 2,5 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: 700/850 mm
Mi­ni­mi etäi­syys tol­pas­ta: 110/200 mm
Vaa­ka­var­ren siir­to­va­ra py­sy­tol­pas­sa 180 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Vaa­ka- tai pys­ty­suo­ra

Smart Motion työkalukevennin PS-75

Työkalukevennin PS-75 on erittäin käyttökelpoinen lukuisissa kokoonpano töissä. Tämä työkalukevennin kestää 75Nm vääntömomentin ja keventää työkalut 10kg asti.

PS-75 keventimeen on saatavilla laaja valikoima erilaisia työkalun kiinnityksiä, pysty- ja vaakasuoraan kiinnitykseen, sekä pyöriville työkaluille.

Kevennintä voidaan käyttää istualtaan tai seisten, kevennys on toteutettu kaasujousilla.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 75 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 10 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: 1000/1500 mm
Mi­ni­mi etäi­syys tol­pas­ta: 300/400 mm
Vaa­ka­var­ren siir­to­va­ra py­sy­tol­pas­sa: 250 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Vaa­ka- tai pys­ty­suo­ra

Smart Motion työkalukevennin PR-25

PR-25 kevennin on suunniteltu hyvin joustavaksi, laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita. PR-25 kevennin soveltuu käytettäväksi lukuisissa erilaisissa kokoonpanolinjoissa.

PR-25:n keventää työkalut 2,5 kg:n asti ja kestää 25Nm vääntömomentin. Kisko voidaan asentaa tolppiin, pöydälle, seinälle tai kattoon. kiskoa voi tilata 1m:stä alkaen. Kiskoja voidaan asentaa myös useita rinnakkain, tällä saavutetaan se etu, että useat eri työkalut ovat tarvittaessa helposti noudettavissa ja syrjään laitettavissa.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 20 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 2,5 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: +/- 460 mm
Z-Lii­ke: 180 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Pys­ty­suo­ra

Smart Motion työkalukevennin PR-75

PR-75 tukevarakenteinen kevennin, joka mahdollistaa monipuoliset ratkaisut työpisteiden kevennystarpeisiin.

PR-75 mallin kevennys on toteutettu ilmajousilla, minkä ansiosta kevennysvarren käyttö on pehmeätä ja joustavaa. Keventimen maksimi kuormitus on 10kg ja varsi kestää maksimissaan 75 Nm vääntömomentin. Kisko voidaan asentaa tolppiin, seinälle, päydälle tai kattoon.

Mak­si­mi vään­tö­mo­ment­ti: 75 Nm
Mak­si­mi työ­ka­lun pai­no: 10 kg
Mak­si­mi ulot­tu­ma: +/- 500 mm
Työ­ka­lun kiin­ni­tys: Pys­ty­suo­ra