Linna Trade

Jyrsinkoneet

KNUTH Jyrsinkoneet

 

KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin. KNUTH metallintyöstökoneet valmistetaan Saksassa tai KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön.

 

Lataa kuvasto hintoineen tästä    CNC-koneet tästä Valmistajan kotisivu

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

AVIA Jyrsinkoneet

 

Tehdas AVIA S.A perustettiin vuonna 1902 ja on yksi vanhimmista Puolan teollisuuslaitoksista. Viimeiset 50 vuotta AVIA on ollut yksi Puolan johtavista korkealaatuisten työstökoneiden valmistajista. Nykyään brändi on laajalti tunnustettu Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa on yli 4000 asennusta. State-of-art. laatua järkihintaan. Tehdas tarjoaa laajan valikoiman pystykaraisia ​​työstökeskuksia, manuaali- ja vinojohteisia CNC-sorveja, CNC- ja manuaalisia jyrsinkoneita sekä myös kuularuuveja.

 

Valmistus ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Uusia työstökoneita suunnittelee tehtaan oma tuotekehitysosasto. Ainutlaatuinen yhdistelmä korkeasti koulutettuja nuoria insinöörejä ja erittäin kokeneita suunnittelijoita, jotka ovat olleet AVIA: n palveluksessa monta vuotta, varmistavat, että tutkimus- ja kehittämisprosessilla on erityinen ”ympäristö”. Mallit tehdään CAM, CAD tietokonejärjestelmien avulla.

 

Yrityksen tavoitteena ei ole vain kehittää uusimpia koneita ja toimittaa ne asiakkaalle, vaan myös tarjota koulutusta, huolto- ja kunnossapitotukea sekä varaosien saatavuutta vuosien ajan koneen myynnin jälkeen. Kaikki kriittiset tuotantoprosessit tehdään Varsovan tuotantolaitoksessa. rungon valut, karojen työstö, kuularuuvit ym, siksi tehdas on varma, että tarjotut tuotteet valmistetaan direktiivien ja standardien mukaisesti.

 

Koneiden laatu ja toimivuus varmistetaan tekemällä Jokaiselle koneelle lukuisia hyväksyntä testejä, ajo- ja työstötestejä ennen koneen lähettämistä asiakkaalle. Jokainen kone toimitetaan asiakkaalle konekortilla. Tämä on laadunvalvontatodistus, joka sisältää kaikki koneen testien tulokset. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tarkastaa koneensa kokoonpanoprosessin aikana sekä suorittaa erityisiä työstötestejä.

 

YLEISJYRSINKONEET

 

Yleisjyrsinkoneet ovat AVIA:n tunnetuimpia ja pisimpään valmistettuja tuotteita. 60 vuoden kokemus tällä alalla on johtanut nykyaikaisten, kestävien ja tarkkojen koneiden kehittämiseen, joita arvostetaan laajalti kaikkialla maailmassa ja erityisesti Saksassa, jonne tehdas on myynyt niitä jo 40 vuotta. Yksinkertainen ja luotettava suunnittelu, jossa on nykyaikaiset ratkaisut, kuten portaaton syöttö- ja karanopeuden säätö, mahdollistavat nykyaikaisten työkalujen ja tekniikoiden käytön sekä erittäin tehokkaan työstön. Koneiden tärkeimmät ominaisuudet ovat helppokäyttöisyys, eri työkappaleiden työstämisen helppokäyttöisyys sekä tarkkuus ja kestävyys. Vakiovarustukseen kuuluu vaakasuora akseli ja kääntöpää, jossa on pystyakseli ja työtilan kotelo, jossa on suojat ajan tasalla olevien turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Ohjaukset, manuaali, HEIDENHAIN TNC 128 (FNX 30P NC), HEIDENHAIN TNC 620 HSCI

Lataa esite, valmistajan kotisivu

 

AVIA Jyrsinkone FNX 30

Lataa esite

Valmistajan kotisivu

 

AVIA Jyrsinkone FNX 30

Lataa esite

Valmistajan kotisivu

 

AVIA Jyrsinkone FNX 30

Lataa esite

Valmistajan kotisivu