Linna Trade

Lisätarvikkeet ja varaosat metallintyöstökoneille

 

 

AUTOMAATIO VARAOSAT

 

Toimitamme automaatio varaosat, plc-järjestelmät, hmi-käyttöliittymät, moottorit ja encooderit, cnc järjestelmät, yleisautomaatio tuotteet, turvallisuusautomaatio tuotteet, robottiosat ja servo-ohjaimet. Uudet ja käytetyt osat, nopeat toimitukset suoraan varastosta, tarvittaessa jopa saman paivän aikana lähes kaikille merkeille. Lähetä tarjous pyyntö!

 

 

Espanjalaisen Protevalin valikoimista löytyy paljesuojat, johdesuojat ja rullasuojat ym.

 

Lataa kuvasto tästä

 

 

Italialaisen Repar2 valikoimista löytyy kaikki koneturvallisuuteen; lastusuojat, konesuojat, hätäkytkimet, merkintätarrat ym.

 

Lataa kuvasto tästä

KNUTH toimitta kattavan valikoiman edullisia lisätarvikkeita ja varaosia. Lataa kuvasto hintoineen tästä! Valikoimista löytvät mm. sorvin pakat, kiinnityslaipat, varaleuat ja kärjet, kääntöpöydät, ristisyöttö pöydät, kärkipylkät, työkalunpidimet ja kartiot, supistusholkit, poraistukat, koneruuvipuristimet, kulmapitimet, sorvin pikatyökalupitimet, mittavälineet ja turvasuojat jne. Hinnat on Alv 0%

 

Lataa kuvasto sivut 335-372 tästä    Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä Valmistajan kotisivu

 

 

Saksalainen Mack Werkzeuge toimitttaa erittäin kattavan valikoiman kiinnitys- ja puristustyökaluja. Valikoimista löytvät mm. sorvin pakat, kiinnityslaipat, varaleuat ja kärjet, kääntöpöydät, ristisyöttö pöydät, kärkipylkät, työkalunpidimet ja kartiot, supistusholkit, poraistukat, koneruuvipuristimet, kulmapitimet, sorvin pikatyökalupitimet, mittavälineet ja turvasuojat jne. Hinnat on Alv 0%.

 

Lataa kuvasto tästä!

 

 

Kuularuuvit

Espanjalaiset Shuton kuularuuvit, vakiomallit ja räätälöitynä Tutustu tuotteisiin tästä. Lähetä tarjouspyyntö!

 

 

 

 

 

 

GIVI MISURE MPC Kuvahaun tulos haulle aks teknik

Digitaaliset näyttölaitteet ja mittasauvat työstökoneille.

 

Katso tuoteet tästä

 

Työkalurevolveriin ja pistoterään asennettavat

tangonvetolaiteet. Katso tuotteet tästä

Merkkaus- ja jäysteenpoistoistukat cnc koneille ja roboteille.

Katso tuotteet tästä