Linna Trade

CNC-sorvit

KNUTH CNC-sorvit

 

Saksalainen KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin.

KNUTH Sorvit valmistetaan Saksassa tai KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön. Hinnat alkaen17900,00 €

 

Lataa kuvasto hintoineen tästä  tai tästä kaksi alinta sivua  Valmistajan kotisivu Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

 

AVIA Vinojohteiset CNC-sorvit

 

Tehdas AVIA S.A perustettiin vuonna 1902 ja on yksi vanhimmista Puolan teollisuuslaitoksista. Viimeiset 50 vuotta AVIA on ollut yksi Puolan johtavista korkealaatuisten työstökoneiden valmistajista. Nykyään brändi on laajalti tunnustettu Euroopassa, erityisesti Saksassa, jossa on yli 4000 asennusta. State-of-art. laatua järkihintaan. Tehdas tarjoaa laajan valikoiman pystykaraisia ​​työstökeskuksia, manuaali- ja vinojohteisia CNC-sorveja, CNC- ja manuaalisia jyrsinkoneita sekä myös kuularuuveja.

 

Valmistus ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti. Uusia työstökoneita suunnittelee tehtaan oma tuotekehitysosasto. Ainutlaatuinen yhdistelmä korkeasti koulutettuja nuoria insinöörejä ja erittäin kokeneita suunnittelijoita, jotka ovat olleet AVIA: n palveluksessa monta vuotta, varmistavat, että tutkimus- ja kehittämisprosessilla on erityinen ”ympäristö”. Mallit tehdään CAM, CAD tietokonejärjestelmien avulla.

 

Yrityksen tavoitteena ei ole vain kehittää uusimpia koneita ja toimittaa ne asiakkaalle, vaan myös tarjota koulutusta, huolto- ja kunnossapitotukea sekä varaosien saatavuutta vuosien ajan koneen myynnin jälkeen. Kaikki kriittiset tuotantoprosessit tehdään Varsovan tuotantolaitoksessa. rungon valut, karojen työstö, kuularuuvit ym, siksi tehdas on varma, että tarjotut tuotteet valmistetaan direktiivien ja standardien mukaisesti.

 

Koneiden laatu ja toimivuus varmistetaan tekemällä Jokaiselle koneelle lukuisia hyväksyntä testejä, ajo- ja työstötestejä ennen koneen lähettämistä asiakkaalle. Jokainen kone toimitetaan asiakkaalle konekortilla. Tämä on laadunvalvontatodistus, joka sisältää kaikki koneen testien tulokset. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus tarkastaa koneensa kokoonpanoprosessin aikana sekä suorittaa erityisiä työstötestejä.

 

Tehtaalla on yli 15 vuoden kokemus vinojohteisten modernien CNC-sorvien valmistuksesta massatuotannosta aina erittäin monimutkaisiin työkalutöihin. AVIAturn-sorveille on ominaista korkea vakaus, suuri dynamiikka ja suuri teho, jolla pyritään saavuttamaan korkein tuottavuus ja tarkkuus. Vaikka mallit on suunnattu lähinnä pienille ja keskisuurille yrityksille, tehdas on samalla huolehtinut siitä, että koneet ovat monipuolisia ja helposti laajennettavissa monenlaisten valinnaisvarusteiden avulla, kuten C-akseli, kulmapäät, Y-akseli erittäin tarkalleen jyrsinnälle, ym, jotta näitä koneitä voitaisiin käyttää myös täydelliseen massatuotantoon. Tehdas tarjoaa myös asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä automaatioratkaisuja. Ohjaukset, FANUC (standard) 0i-TF, optio, SIEMENS SINUMERIK 828D.  Valmistajan kotisivu Lataa esite tästä

 

AVIA sorvi TURN 20E

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

AVIA sorvi TURN 35

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

 

AVIA sorvi TURN 50

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

 

AVIA sorvi TURN 63

Lisätietoja tästä 

Käännös sorvin ominaisuuksista tästä   

 

 

 

MCM CNC-sorvit

 

MCM CNC-sorvit ovat koneita, jotka yhdistävät mekaanisen tehokkuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden. Valmistuksessa kiinnitetään huomiota erityisesti yksityiskohtiin, koneen suunnitteluun ja äärimmäiseen tarkkuuteen. MCM-sorvit valmistetaan kokonaan Italiassa. Sorvit on suunniteltu yhdessä asiakkaiden kanssa, ensin analysoiden asiakkaiden tarpeet ja valmistettu sitten todellisten tarpeiden mukaan. Yrityksellä on dokumentoitu laatujärjestelmä UNI EN ISO 9001/2008: n mukaisesti. MCM sorvit sopivat jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön. Koneita on myyty laajalti ympäri maailmaa ja useilla yrityksillä on useampi kone käytössä, mikä kertoo asiakas tyytyväisyydestä. Alk. 85000 € Valmistajan kotisivu

 

MCM CNC-sorvi ATL GIOTTO

Katso esite

Katso esite

 

MCM CNC-sorvi ATL

Katso esite

Katso esite

 

MCM CNC-sorvi ATL Heavy

Katso esite

Katso esite

 

MCM CNC-sorvi ATL HEAVY PLUS 755Katso esite

Katso esite

 

MCM CNC-sorvi ATL HEAVY PLUS 1000

Katso esite

Katso esite